UPISI SU OTVORENI CIJELE GODINE

Plesna škola Celtic Fantasy licencirana je i specijalizirana isključivo za irske plesove. Djeluje od 2009. godine te je jedina plesna škola u Hrvatskoj koja podučava IRSKI, tradicionalni i moderni, STEP. 

 

U svoje programe upisuje sve uzraste. Odabir programa uključuje sve razine plesne stručnosti, od rekreativnih do natjecateljskih. Plesači se natječu isključivo na CLRG FEIS natjecanjima, specijaliziranim za irski step, koja ocjenjuju ADCRG suci, jedini licencirani plesni suci za ocjenjivanje irskog stepa.

Za upis u bilo koji plesni program nije potrebno predznanje. Plesna škola treninge održava u vlastitoj, kvalitetno opremljenoj, plesnoj dvorani uz stručno vodstvo tijekom cijele godine.

Ukoliko plesači ljeti nisu u mogućnosti dolaziti na treninge, ne naplaćuje im se tzv. ''članarina za održavanje plesne škole'' kao što je praksa u mnogim drugim plesnim školama. 

Za više informacija o pojedinim plesnim programima klikni niže ili pošalji web-upit koji možeš pronaći na dnu stranice.

IRSKI STEP (6).png
1_edited.jpg
IRSKI STEP (5).png

Imaš pitanje? Piši nam:

Celtic Fantasy - School of Irish Dance * CLRG licencirana plesna škola za djecu i mlade s rekreativnim programima za sve uzraste *              Ostrovička 1, 10000 Zagreb

Prva i jedina plesna škola u Hrvatskoj specijalizirana za irske step plesove.

 Uvjeti korištenja © 2020 * Celtic Fantasy - School of Irish Dance