U PS Celtic Fantasy svi smo kao jedna velika obitelj s istim ciljem

U ugodnoj atmosferi uz stručno vodstvo naših dragih voditeljica, vaše dijete će imati priliku upoznati se s ovom predivnom vrstom plesa, koja je u Hrvatskoj još uvijek prilično egzotična ali i sve popularnija.


Upisujemo djecu od 6 do 15 godina.

Od školske godine 2014./2015., za djecu vodimo Školu irskog plesa čije je trajanje usklađeno s redovnom školom (računajući sve praznike).

 

Trenutno unutar Studia djeluju početna i napredna dječja grupa te  napredna junior grupa namijenjena djeci od 10 do 12 godina kojoj se mogu priključiti nakon završene početne edukacije u dječjoj grupi a nakon procjene voditeljica da je dijete spremno za napredniji program.

Djeca će postepeno kroz igru, i način rada prilagođen njihovom uzrastu, upoznavati čarobni svijet irskog plesa te ovladavati koracima, tehnikama i vrstama, od onih jednostavnijih prema složenijima.

U PS Celtic Fantasy svi smo kao jedna velika obitelj s istim ciljem, veliki i mali, pomažemo jedni drugima kako bi zajedno što bolje ovladali atraktivnim, a ponekad i mističnim irskim stepom, stoga se svaki polaznik osjeća i više nego dobrodošao.

Celtic Fantasy - School of Irish Dance * CLRG licencirana plesna škola za djecu i mlade s rekreativnim programima za sve uzraste *              Ostrovička 1, 10000 Zagreb

Prva i jedina plesna škola u Hrvatskoj specijalizirana za irske step plesove.

 Uvjeti korištenja © 2019 * Celtic Fantasy - School of Irish Dance