Prva grupa tradicionalnog i modernog irskog stepa u Hrvatskoj.

 

Plesni studio Celtic Fantasy prvi je pokrenuo, uveo i popularizirao irski tradicionalni i moderni step u Hrvatskoj.
Osnovan je 2009. godine zbog velikog interesa za irski step u Zagrebu.

Cilj Celtic Fantasya je, njegujući tehnike tradicionalnog i modernog irskog stepa, obogatiti hrvatsku plesnu scenu novom plesnom umjetnošću koja je već godinama popularna u svijetu. Iza sebe ima dvije autorske predstave, nekoliko samostalnih showova te nastupe na mnogim festivalima, manifestacijama i raznim humanitarnim projektima.

 

Svoj rad okrunjuje zlatnim odličjima sa specijaliziranih natjecanja u irskom stepu u organizaciji Coimisiún le Rincí Gaelacha, kao prvi hrvatski plesači irskog stepa.

 

Uz plesače djeluje i Celtic Fantasy band koji oživljuje irsku glazbu i upotpunjuje plesne izvedbe.

Od samih početaka Plesni studio Celtic Fantasy pruža mogućnost djeci i mladima grada Zagreba i okolice ne samo da se kroz besplatne radionice upoznaju i okušaju u najnovijoj plesnoj disciplini u Hrvatskoj već i da postanu članovi naše vesele ekipe te tako s nama putuju i šire irsko raspoloženje širom Hrvatske i u susjednim zemljama.

Celtic Fantasy - School of Irish Dance * CLRG licencirana plesna škola za djecu i mlade s rekreativnim programima za sve uzraste *              Ostrovička 1, 10000 Zagreb

Prva i jedina plesna škola u Hrvatskoj specijalizirana za irske step plesove.

 Uvjeti korištenja © 2019 * Celtic Fantasy - School of Irish Dance